Aquaworld Resort 4* Budapesta

Cazare la Budapesta! Beneficiezi de 3 nopti (4 zile) de cazare si mic dejun pentru 2 persoane, la Hotel Aquaworld Resort 4* Budapesta incepand cu data de 6 august 2018, cu doar 1639 lei!

2.185 LEI Economisești 25% (546 lei)
1.639 LEI
Timp rămas
[clk7 ]
Cantitate limitată
CUMPĂRĂ ACUM
Prețurile pot crește, asigurați-vă rezervarea chiar astăzi!
PayU cumpară în siguranță

Aici îți personalizezi vacanța. Efectuează căutarea perfectă pentru tine:

Refreshing...

Merită să aștepți!
Interogăm oferte de la mai mulți touroperatori pentru ca tu să beneficiezi de cel mai bun tarif!

Căutarea ta:
Hotel Aquaworld Resort 4* Budapesta, 3 nopți începând cu data de 6 august 2018 pentru 2 persoane

INFORMAŢII DESPRE OFERTĂ

https://www.vacantereduse.ro/themes/vr/images/icon_info.jpg Pentru a comanda oferta, alegeti numarul de nopti din intervalul dorit, numărul de camere şi configuraţia acestora. Selectaţi tipul de cameră, apoi continuaţi rezervarea accesând butonul ʺCumpără Acumʺ înainte ca timpul rămas să expire.

Prin aceasta promotie beneficiati de cazare si masa, conform ofertei selectate, la Hotel Aquaworld Resort Budapest 4*

• Hotelul Aquaworld Resort Budapest 4* este aproape de autostrada M0 și oferă un serviciu de transfer gratuit spre centru (Piata Eroilor) și WiFi gratuit în întreaga clădire.

Hotelul oferă acces la Aquaworld, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice acoperite din Europa, iar restaurantele de la Aquaworld Resort servesc preparate gourmet.

• Oaspeții au la dispoziție un centru separat de divertisment, care este legat de hotel și are sală de cinema, TV mare cu plasmă, DVD player, sală pentru jocuri de cărți, sală de biliard și jocuri.

• Copiii se pot distra sub supravegherea unui adult într-o casă special concepută pentru ei.

• Aquaworld Resort Budapest oferă un serviciu de transfer gratuit la și de la Piața Eroilor. Din Piața Eroilor, autobuzul gratuit pleacă de lângă Galeria de Artă de pe strada Olof Palme, vizavi de intrarea în patinoar.

Prima data in Budapesta? VacanteReduse recomanda sa vizitati:  Parlamentul, Citadela si dealul Gellert, Palatul Regal din Budapesta, Bastionul Pescarilor, Biserica Matthias, Piata Eroilor din Budapesta, Podul cu lanturi din Budapesta, Basilica Sfantul Stefan, Opera din Budapesta, Marea Sinagoga, Insula Margareta, Parcul Orasului, Vaci Utca.

TERMENI OFERTĂ

https://www.vacantereduse.ro/themes/vr/images/icon_star.png  -->> Vezi si alte promotii in Budapesta

• Odata ce plata a fost inregistrata, veti fi contactat de catre biroul de rezervari pentru a initia procesarea rezervarii dumneavoastra.

• Toate informatiile legate de perioada calatoriei, nume turisti, servicii optionale, vor fi detaliate in campul de comanda, imediat dupa ce v-ati autentificat in cont.

Puteti solicita informatii despre oferta la numarul de telefon 031 780 10 20

• Plata online se proceseaza printr-un sistem securizat, cardul dumneavoastra este in siguranta. Puteti plati si prin transfer bancar sau rate prin Card Avantaj, BRD si Star BT!

 

Dacă te răzgândești

În maxim 14 zile de la confirmarea plăţii, VacanteReduse.ro îţi dă banii inapoi.

ofertă din categoria
City Break

Acum poți plăti și în rate

rate

Ce spun
clienții noștri:

"Am apreciat calitatea serviciilor și grija pentru detalii. O echipă cu mari ambiții, foarte creativi și cu capacitatea de a înțelege nevoile clientului. Recomand cu plăcere VacanteReduse drept un partener prompt și de încredere!"

George - 36 ani, Brașov